Tarieven dienstverlening

Heldere tariefstelling, vaste afspraken

Tarieven

Zoals op de kennismakingspagina vermeld is, werk ik met vaste prijsafspraken welke ik per kwartaal factureer.

Ter indicatie, voor een kleine ZZP-er met een omzet van niet meer dan € 50.000 en met een beperkt aantal mutaties en een btw-aangifte per kwartaal zijn de kosten op jaarbasis € 680 exclusief btw welke in 4 kwartaaltermijnen van € 170 excl. btw worden gefactureerd.

Hiervoor boeken wij per kwartaal uw boekhouding, verzorgen per kwartaal uw btw-aangifte, stellen we aan het einde van het jaar uw jaarrekening samen en verzorgen wij uw aangifte inkomstenbelasting met het eventuele aanvragen van toeslagen indien van toepassing. Ook tussentijdse communicatie met de belastingdienst en u zijn hierin begrepen.

Voor elk budget

Afhankelijk van de grote van uw onderneming en het aantal mutaties van uw boekhouding bepalen wij welk tarief voor u van toepassing is.

Informeer gerust naar uw kosten via ons contactformulier of bel even.

Nieuws

Belastingvrij beleggen in een oldtimer

Heeft u spaargeld welke boven de vrijstelling in box 3 komt en heeft u ook geen zin om negatieve rente te betalen bij de bank, dan is de aanschaf van een oldtimer auto misschien wel een mooie manier om dit allemaal te voorkomen.

lees verder...

Webmodule inzake bepaling arbeidsrelatie of niet

De belastingdienst is momenteel bezig met een pilot van 6 maanden inzake een webmodule waarin je door het invullen van vragen kunt bepalen of er sprake is van een arbeidsrelatie of niet.

lees verder...

Kamerverhuurvrijstelling inschrijving vereist

Indien u één of meerdere kamers verhuurt is het van belang dat degene die de kamer huurt staat ingeschreven in de betreffende gemeente op dat adres.

lees verder...

Bel voor een afspraak

06-83245824